Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J79a14n 67R20á43ž

21. 6. 2016 9:21

Realistické!

Absolventi, mimo IT specialistů, kteří během studia se nezapojili do praxe, jsou na tom při prvním nástupu do práce stejně, jako nekvalifikovaní a nevzdělaní uchazeči. No a když k tomu přidáme všeobecnou nechuť mladých učit se a pracovat s intenzitou obvyklou v podnicích, které chtějí uspět v konkurenčním boji, je lépe pro zaměstnavatele investovat do personální agentury, která hledá lidí na Ukrajině, Bulharsku, Španělsku nebo Portugalsku.

Naši absolventi mají obrovský sociální polštář, vytvořený naprosto kontraproduktivní politikou marxistů z ČSSD, který vychází z chimery, že se absolventům musí pomáhat. No a když k tomu přidáme naprosto nevhodnou skladbu studijních oborů našich universit, je jasné, že poptávka zaměstnavatelů po kvalifikované pracovní síle převyšuje nabídku že strany absolventů.

P.S. Kdy si studenti humanitárních fakult, a jejich rodiče, konečně uvědomí, že jejich hodnota na pracovním trhu coby absolventů, je menší, než u většiny maturantů?

2 0
možnosti
Foto

R86o45m68a72n 23K42o57z90e56l

21. 6. 2016 12:51

Jaký sociální polštář? Vždyť naopak, ČSSD sebrala absolventům podporu v nezaměstnanosti.

0 0
možnosti
  • Počet článků 29
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1672x
Zkušený „lovec hlav“, od roku 2008 pracuje jako ředitel ve firmě Předvýběr.CZ, kterou spoluvlastní. Je absolventem Slezské univerzity v Opavě a Univerzity J. A. Komenského v Praze. Má rád cyklistiku a běhání, fandí filmu, divadlu a mladoboleslavskému florbalu.