Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

S ohledem na diskusi si dovolím odkázat na jednu větu z textu pana Boudného: "Jako firma ale samozřejmě dodržujeme předpisy, které pro posílání newsletterů platí." Vyplývá z ní, že samozřejmě neposílají spamy lidem, kteří s nimi nemají nic společného, to by také v dnešní době byl nesmysl. Celý text je o tom, že když nechci dostávat newsletter, je jednoduché se odhlásit a nemusím být sprostý jako dlaždič.

0 0
možnosti

To zmíněné dodržování předpisů možná bude trochu sporné, protože zrovna tak v textu pana Boudného je o kousek vedle zmíněna pokuta, kterou udělil ÚOOÚ. Kdyby předpisy byly dodrženy, pokuta by přece nebyla udělena.

0 0
možnosti

J94a81r29a 14R28a94n75k

2. 4. 2017 22:24

Me rano zacina ctenim The New Yorker, The New York Times, The Economist a WaPo.....vecer kouknu na BBC, CBC, CNN, NBC nekdy na Al Jazeera a ze zoufalstvi a pro porovnani (ikdyz v posledni dobe trochu zmirnili), tesne po muzicich na Ukrajine jsem je ignorovala) RT:-)

0 0
možnosti

Jestliže čtenáři toho newsletteru předtím vynaložili nějaké přímé a vědomé úsilí na to, aby si právě tento newsletter přihlásili, pak jim jistě nebude činit příliš zatěžko opět si ho obdobným způsobem odhlásit.

Pokud jim ovšem začal chodit "sám od sebe" jenom proto, neodškrtli nějaký umně dlouhým a drobným textem maskovaný checkbox (který jako na potvoru byl ve výchozím stavu zafajkovaný) v jakémsi ujednání, které se primárně týkalo jiné věci, než je objednání odběru newsletteru, pak pro jejich nelibost nelze nemít plné pochopení.

0 0
možnosti

Pokud jsem si u vás žádný newsletter neobjednal, proč mne zatěžujete tím, že se mám někde odhlašovat? A může to trvat třeba jen pikosekundu.

1 0
možnosti

J80a73r30a 44R21a54n23k

2. 4. 2017 22:26

Autor Vam zrejme pouze radi, jsme kazdy den zaplaveni spoustou infromaci a spolecnosti si nase e-mail adresy prodavaji, takze muzete byt zavalen nekdy vitaminy, jindy necim na zhubnuti, ale zrejme se na netu prilis dlouho nepohybujete:-/

0 0
možnosti

Na podstatnou věc se vás ten jeden čtenář ptal, totiž, kde jste přišel k jeho adrese. Sama si dávám velký pozor na to, abych při nákupu zboží nebo služeb odhlásila newslettery, protože jsou totálně otravné. Takže pokud ty adresy získáte s jeho souhlasem, resp. na základě jeho nepozornosti, nelze nadávat. Pokud jsou získané nelegálně, je na místě šetření a trest

2 0
možnosti
  • Počet článků 29
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1672x
Zkušený „lovec hlav“, od roku 2008 pracuje jako ředitel ve firmě Předvýběr.CZ, kterou spoluvlastní. Je absolventem Slezské univerzity v Opavě a Univerzity J. A. Komenského v Praze. Má rád cyklistiku a běhání, fandí filmu, divadlu a mladoboleslavskému florbalu.