Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Naše malá hospůdka jede na 120 % a lidi jsou happy a pivo teče :-)

0 0
možnosti

J68a63n 12R48á57ž

20. 6. 2020 13:07

Naše jede taky a tak mohu opět ocenit kvalitativní rozdíl chuti dobře ošetřovaného a natočeného piva, oproti lahváči!;-D

0 0
možnosti

J86a98n 75R70á97ž

19. 6. 2020 14:22

Kdyby vše probíhalo podle přirozených zákonů, a to jak přírodních, tak i tržních, dává Evropanům pokoronavirové období obrovskou šanci, že veškerá odvětví mající v globální dělbě práce perspektivu dostanou od vlád zelenou pro svůj rozvoj a která perspektivu nemají, dostanou červenou, zaniknou a přestanou blokovat materiální, energetické i lidské zdroje. Ovšem nápady státu, například se zachraňováním např. zcela neperspektivních Smartwings, různých cestovek, realitek, hotelů, restaurací a dalších subjektů dosud fungujících v umělé bublině všeobecné rozmařilosti, dobrou perspektivu budoucnosti nám všem moc nedává.

Celá Evropa, i díky nesmyslu "záchranného balíčku" Evropské unie, chce i za cenu zrychlení svého pádu do globálního suterénu,zachovat neperspektivní odvětví průmyslu i služeb a s tím spojenou ekonomicky i výkonnostně nijak nepodloženou rozmařilost života Evropanů. Odnesou to však naši potomci sociální nerovností, o jejichž důsledcích ani nedokážeme dnes pomyslet.

0 0
možnosti
  • Počet článků 29
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1672x
Zkušený „lovec hlav“, od roku 2008 pracuje jako ředitel ve firmě Předvýběr.CZ, kterou spoluvlastní. Je absolventem Slezské univerzity v Opavě a Univerzity J. A. Komenského v Praze. Má rád cyklistiku a běhání, fandí filmu, divadlu a mladoboleslavskému florbalu.